0341-795331

Beginnend Assistent accountant

(24 – 40 uur per week)

ZZP administratiebureau – Nunspeet

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je jouw ervaring vanuit school en je stages toe kan passen maar ook je werkervaring kan uitbreiden? Zodat je na het behalen van je diploma kan blijven leren, verder kan groeien maar ook je kennis kan toepassen. Dan is werken bij ZZP administratiebureau iets voor jou.

Onze ambitie is om onze klanten optimaal hun werk te kunnen laten doen door ze goed te ondersteunen en te ontzorgen wat betreft de administratie en aangiftes. Zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Wij zijn dan ook klantgericht en denken graag mee met onze klanten en adviseren onze klanten proactief.

Onze klantenportefeuille groeit en we willen onze dienstverlening goed houden. Daarom zijn we op zoek naar versterking van ons team. Ben jij degene die ons team komt versterken?

Taken en verantwoordelijkheden

Als beginnend assistent accountant van ZZP administratiebureau verwerk jij de administraties van onze klanten. Met de software van Yuki is dit voor een groot deel geautomatiseerd. Aan jou de taak de mutaties te verwerken die nog niet automatisch gaan, het verder automatiseren en het verzorgen van btw aangiftes. Daarnaast heb jij de ambitie om in korte tijd door te groeien naar Assistent accountant, waarbij jij op den duur onder begeleiding jaarstukken gaat samenstellen en het verzorgen van de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Wat vragen we van jou?

 • (bijna) afgeronde MBO opleiding (voorkeur richting bedrijfsadministratie)
 • Goede Excel vaardigheden
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden

 • Salarisindicatie € 2.400 – € 2.800 (afhankelijk van ervaring)
 • Een dynamische en afwisselende functie voor 24-40 uur per week
 • 25 vrije dagen per jaar (bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week)
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Werken in een klein team
 • Goede begeleiding waardoor jij je verder kan ontwikkelen
 • Pensioenregeling
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een klein team met een groot bereik. We hebben een gevarieerd klantenbestand van ongeveer 140 klanten van kleine ondernemers met een éénmanszaak, vof of B.V., waarbij wij klanten in het gehele land bedienen. Wij maken daarbij gebruik van moderne online software en een mobiele app, zodat de klant altijd en overal zijn administratie kan raadplegen. Een goede relatie en het nakomen van afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan.

Wij vinden het belangrijk dat collega’s met plezier naar hun werk gaan, staan open voor feedback, houden ervan als er wordt meegedacht zodat iedereen met plezier naar het werk gaat. We vinden het belangrijk om jou goed te begeleiden want jouw ontwikkeling staat voorop. Heb je vragen of even moment nodig om te sparren, er is altijd iemand dichtbij.

Ons kantoor bevind zich in het centrum van Nunspeet, waardoor we ook regelmatig met collega’s gaan lunchen in het centrum. Benieuwd naar de andere activiteiten die we ondernemen met collega’s, waarbij jij zelf de keuze hebt of je wel of niet mee gaat…. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je hier graag meer over.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en om nieuwe collega’s te verwelkomen in ons team!

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie brief en CV naar info@zzpab.nl

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)