0341-795331
?

Vaste Lage Prijs

24/7 Inzicht

}

Tijdbesparend

Over ZZP administratiebureau

ZZP administratiebureau is een ambitieus en deskundig bedrijf gevestigd te Nunspeet. ZZP administratiebureau richt zich op de zzp’er, eenmanszaak en vof. Een goede relatie en het nakomen van afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan.

De oprichter van ZZP administratiebureau is Niels de Ruiter. Een ondernemer die goed kan luisteren. Hierdoor kan hij gericht tips en advies geven aan zijn klanten. Hij heeft zijn opleiding accountancy behaald in Zwolle en heeft gewerkt bij diverse accountants- en administratiekantoren.

Bent u benieuwd wat onze adimistratiekantoor voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan onze verschillende pakketten of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

“De klant ziet door alle veranderingen in de wet- en regelgeving door de bomen het bos niet meer.
Ik geef de klant alleen tips en advies, die betrekking hebben op zijn bedrijf”

Onze Klant Voordelen

?

Vaste Lage Prijs

Complete administratie voor een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf.

Wij willen graag zo transparant mogelijk zijn. Daarom betaalt u voor onze dienstverlening een vast bedrag per maand. In dit bedrag doen wij alle zaken die van belang zijn voor u als ondernemer m.b.t. de boekhouding. Van het verwerken van de administratie, het verzorgen van de aangiftes btw en inkomstenbelasting tot aan het beantwoorden van uw vragen. Ook het online boekhoudpakket Yuki zit bij de prijs in.

24/7 inzicht in uw administratie

Altijd en overal inzicht in uw administratie.

Als klant van ZZP administratiebureau gaat u gebruik maken van een klantvriendelijke web domein (online omgeving) en mobiele app van Yuki. Door de mobiele app heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie. En door de snelle verwerking (binnen 24 uur) is uw administratie actueel.

}

Tijdbesparend

Factuur scannen, uploaden, klaar…

U upload de facturen in uw Yuki web domein (online omgeving) of maakt een foto met de mobiele app, ZZP administratiebureau regelt de rest. Scannen, uploaden en klaar…

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in