0341-795331

Boekhouder ZZP

Als boekhouder ZZP kunnen wij veel administratief werk uit handen nemen. Administratie kan soms een hele klus zijn. Toch bent u verplicht om ieder jaar uw boekhouding op orde te hebben om zo correct uw belastingaangifte te kunnen doen. Als boekhouder ZZP kunnen wij kunnen wij veel tijd uit handen nemen, tijd dat u liever besteed aan uw eigen business.

Hieronder vertellen we meer wat de voor en nadelen zijn om uw eigen boekhouding bij te houden of uw volledige boekhouding uit te besteden.

?

Vaste Lage Prijs

24/7 Inzicht

}

Tijdbesparend

Waarom is boekhouding voor ZZP’ers belangrijk? 

Als ZZP’er bent u waarschijnlijk druk bezig met de core business van uw bedrijf. Een boekhouding kan u helpen te bepalen hoe u er financieel voor staat. Een goede boekhouding is belangrijk omdat dit de basis vormt voor uw jaarlijkse belastingaangifte. Mits u uw boekhouding niet op orde heeft of niet op tijd omzet in belastingaangiftes, kan dit er toe leiden dat u boetes ontvangt van de belastingdienst. Ook de website van de belastingdienst kunt terug lezen waarom een goede boekhouding belangrijk is voor u als ondernemer. 

 • Belangrijk omdat u dan altijd inzichtelijk heeft hoe u er financieel voor staat
 • Een goede boekhouding dient als basis voor uw jaarlijkse aangifte en is daarom belangrijk. 
 • Voorkomt boetes van de belastingsdienst

 

Boekhouding zelf doen of een boekhouder ZZP inschakelen?

Elk bedrijf is anders zo heeft de ene organisatie veel te maken met inkoopfacturen of verkoopfacturen terwijl de andere organisatie daar minder mee te maken heeft. Afhankelijk van hoeveel administratie u heeft en hoeveel tijd u daarmee kwijt bent kunt u tot een gedegen besluit komt om uw boekhouding zelf te doen of uit te besteden. Hieronder de voor- en nadelen van het uitbesteden van uw boekhouding.

 

Voordelen boekhouding uitbesteden

 • Tijdbesparing
 • Profiteren van alle belastingvoordelen
 • 24/7 inzicht in uw administratie doormiddel online tooling
 • Volledig geautomatiseerde facturen stroom
 • Aangifte inkomstenbelasting van u en uw partner
 • Opstellen van jaarstukken
 • Altijd een contactpersoon voor uw financiële vragen

Nadelen boekhouding uitbesteden

 • Extra kosten
 • De verantwoordelijkheid kan niet uitbesteden worden en ligt altijd bij u ook als de boekhouder al het werkt doet.

Elk pakket bestaat uit:

Verwerking boekhouding

De aangeleverde facturen worden binnen 24 uur verwerkt, zo blijft uw boekhouding up to date.

24/7 inzicht in uw boekhouding

Altijd en overal inzicht in uw boekhouding door uw eigen web domein (online omgeving) van Yuki.

App

Foto maken van (kassa)bonnen en rechtstreeks geupload in uw boekhouding.

Bankkoppeling

Er wordt door ons een koppeling gemaakt met uw zakelijke rekening.

Btw-aangifte per kwartaal

De btw aangifte wordt voor u verzorgd.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, zo heeft u de zekerheid dat alle aftrekposten worden benut.

Opstellen jaarstukken

De jaarstukken van uw onderneming worden door ons opgesteld.

t

Beantwoorden van uw vragen

Al uw vragen over uw administratie kunt u stellen via telefoon, e-mail, what’s app of kom langs bij ons op kantoor.

ZZP administratiebureau: online boekhouden voor ZZP’ers

ZZP administratiebureau is uw online bv boekhouding. Wij helpen bij de aangiftes btw en inkomstenbelasting. Wij hebben onze eigen app, waardoor u als klant 24/7 uw financiële cijfers online kunt inzien. In de app is een financieel dashboard te zien met inkoopfacturen, verkoopfacturen en andere financiële cijfers. Om de boekhouding nog sneller te laten verlopen en op peil te houden kunt u facturen aanleveren via een foto in de app. Ook kunt u daarnaast gebruik maken van e-mail, Scanner, Dropbox of Google Drive om uw facturen op te sturen. Eenmaal geüpload wordt de factuur binnen 24 uur verwerkt in de boekhouding.

 

Tarieven administratiekantoor

Bij ZZP administratiebureau werkt met vaste prijzen per maand. Op deze manier zijn er geen onverwachtse kosten voor. Wij hanteren 3 vaste boekhoudpakketten:

Elk boekhoudpakket bestaat uit:

 • Administratie verwerken: Facturatie binnen 24 uur verwerkt.
 • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Eigen Yuki web domein en app.
 • Toegang tot de app: Foto maken, uploaden en klaarrr…
 • Btw-aangifte per kwartaal: Geen zorgen meer over op tijd de aangifte doen.
 • Opstellen jaarstukken: Jaaroverzicht van uw onderneming in kaart.
 • Snelle service: Snelle antwoord op uw vragen via telefoon, e-mail of whatsapp!

ZZP Administratiebureau biedt 3 verschillende boekhoudpakketten aan met elk zijn eigen vaste kosten per maand. Het verschil tussen de pakketten heeft te maken met hoeveel facturen uw bv er worden aangeleverd per jaar. ZZP administratiebureau doet uw complete boekhouding van A tot Z voor een vaste lage prijs per maand. Bekijk hier al onze tarieven!

 

De voordelen van ZZP administratiekantoor?

ZZP administratiekantoor is een bv administratiekantoor, met een kantoor in Nunspeet. Wij bieden hulp aan bedrijven bij het verwerken van de administratie. Dit verzorgen we voor ZZP’ers, eenmanszaken, Vof’s en BV’s. Wij staan voor een goede relatie en het nakomen van onze afspraken.

De voordelen van ZZP Administratiekantoor:

 • Vaste lage prijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw online administratie zonder verrassingen of onverwachte kosten. ZZP Administratiebureau is uw boekhouder en verzorgt de complete administratie van uw B.V. Wij helpen bij het het verzorgen van de aangiftes btw en inkomstenbelasting tot aan het opstellen van uw jaaroverzicht met een balans en een winst -en verliesrekening. Het online boekhoudpakket Yuki is inbegrepen in de prijs en kost dus niks extra.
 • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Via ZZP Administratiebureau krijgt u toegang tot een eigen web domein en een mobiele app van Yuki, waarin al uw boekhouding wordt verwerkt. U levert de facturen aan en deze worden binnen 24 uur verwerkt. Op deze manier blijft de administratie altijd actueel en wordt de administratie altijd bijgehouden.
 • Tijdbesparend: Heeft u documenten die aangeleverd moeten worden voor de administratie zoals bonnetjes of afschriften? Maak er een foto van in de app en we verwerken dit binnen 24 uur. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie en bespaart u veel tijd. Wij zijn er om u te ontzorgen.

 

Zzp administratiebureau, uw online boekhouder met de juiste tools en kennis.

Bent u op zoek naar een online administratiebureau voor uw bv? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. U kunt altijd langskomen op ons hoofdkantoor in Nunspeet voor vragen of een kop koffie!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in