0341-795331

Administratiekantoor voor Vof

ZZP Administratiebureau is een online administratiekantoor gespecialiseerd in administratie voor VOF’s. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de boekhouding. De boekhouding voor uw vennootschap onder firma kan soms een hele opgave zijn. Wellicht heeft u hier geen tijd voor of ontbreekt het aan de tools of kennis. Bij ZZP Administratiebureau beantwoorden wij graag al uw vragen en helpen wij met de administratie van uw VOF. Wij beschikken over software en een mobiele app, waarmee u altijd inzicht heeft in uw boekhouding. Deze is 24/7 te raadplegen. Zo houden wij de boekhouding voor beide partijen overzichtelijk en transparant.

Uw complete boekhouding voor een vaste lage prijs per maand.

?

Vaste Lage Prijs

24/7 Inzicht

}

Tijdbesparend

Elk pakket bestaat uit:

Verwerking administratie

De aangeleverde facturen worden binnen 24 uur verwerkt, zo blijft uw administratie up 2 date.

24/7 inzicht in uw administratie

Altijd en overal inzicht in uw administratie door uw eigen web domein (online omgeving) van Yuki.

App

Foto maken van (kassa)bonnen en rechtstreeks geupload in uw administratie.

Bankkoppeling

Er wordt door ons een koppeling gemaakt met uw zakelijke rekening.

Btw-aangifte per kwartaal

De btw aangifte wordt voor u verzorgd.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, zo heeft u de zekerheid dat alle aftrekposten worden benut.

Opstellen jaarstukken

De jaarstukken van uw onderneming worden door ons opgesteld.

t

Beantwoorden van uw vragen

Al uw vragen over uw administratie kunt u stellen via telefoon, e-mail, what’s app of kom langs bij ons op kantoor.

ZZP administratiebureau: partner voor de boekhouding van uw vof

ZZP administratiebureau is uw online administratiekantoor voor vof. Wij helpen bij de complete administratie van uw vof. Denk hierbij aan de btw-aangifte en inkomstenbelasting, maar ook de salarisadministratie. U heeft altijd inzage in uw boekhouding door onze app en online software. Hier kunt u 24/7 inloggen om uw cijfers in te zien. Binnen uw eigen domein is er een overzichtelijk financieel dashboard te zien met inkoopfacturen, verkoopfacturen en andere financiële cijfers. U kunt eenvoudig uw facturen aanleveren door een foto te maken binnen de mobiele app en deze facturen worden binnen 24 uur verwerkt in uw administratie. Dit bespaart u veel tijd die u liever gebruikt om uw vof te laten groeien.

 

Het boekhoudpakket voor een vast bedrag per maand

Bij ZZP administratiebureau betaalt u een vast bedrag per maand. Op deze manier komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. ZZP administratiebureau hanteert 3 verschillende pakketten voor het verwerken van de boekhouding van uw vof:

Elk boekhoudpakket bestaat uit:

  • Verwerken van de administratie: Facturen worden binnen 24 uur verwerkt. Alle facturen worden zo snel mogelijk verwerkt en vinden altijd binnen 24 uur plaats.
  • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Inzicht in uw administratie via uw eigen Yuki web domein of de mobiele app.
  • Toegang tot de app: Eenvoudig facturen opsturen via de app. Scannen, uploaden en binnen 24 uur verwerkt.
  • Btw-aangifte per kwartaal: Altijd op tijd uw aangifte.
  • Opstellen jaarstukken: Ontvang jaarlijks de jaarcijfers van uw vof.
  • Snelle service: Antwoord op al uw vragen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

 

ZZP Administratiebureau biedt 3 verschillende boekhoudpakketten aan met elk zijn eigen vaste kosten per maand. Het verschil tussen de pakketten heeft te maken met hoeveel facturen uw bv er worden aangeleverd per jaar. ZZP administratiebureau doet uw complete boekhouding van A tot Z voor een vaste lage prijs per maand. Bekijk hier al onze tarieven!

 

De voordelen van ZZP administratiekantoor?

ZZP administratiekantoor is een boekhoudkantoor, gevestigd in Nunspeet. Wij ondersteunen ondernemers met het verwerken van de boekhouding. Dit verzorgen we voor ZZP’ers, eenmanszaken, Vof’s en BV’s. Wij staan voor een goede relatie en het nakomen van onze afspraken.

 • Wij hebben altijd een vaste lage prijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw online boekhouding. Geen verrassingen of onverwachtse kosten. Wij verwerken de administratie, verzorgen de btw-aangifte, inkomstenbelasting en onderhouden uw complete boekhouding. De prijs is inclusief toegang tot uw eigen web domein en mobiele app van Yuki, zodat u altijd inzicht heeft van de administratie van uw vof.
 • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Wij werken met software van Yuki. Als uw eenmaal met ons in zee gaat, krijgt u een eigen web domein en toegang tot de mobiele app van Yuki, zodat u altijd uw boekhouding bij de hand heeft. De administratie van uw facturen vindt altijd binnen 24 uur plaats en is daarom altijd actueel.

 • Tijdbesparend: Via de app levert u heel simpel al uw bonnetjes aan. Op deze manier bent u veel minder tijd kwijt aan het verwerken van de administratie van uw vof.

 

Zzp administratiebureau, uw online vof boekhouder

Bent u benieuwd wat zzp administratiebureau voor uw vof kan betekenen? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in