0341-795331

Administratiekantoor voor Eenmanszaak

ZZP Administratiebureau is een online administratiekantoor die uw eenmanszaak helpt bij de boekhouding. Uw administratie laat u graag over aan een bedrijf dat staat voor een goede klantrelatie en het nakomen van afspraken. Bij ZZP Administratiebureau staan wij altijd voor u klaar en helpen wij uw eenmanszaak met de administratie. Via onze software en app heeft u altijd 24/7 inzicht in uw boekhouding, zodat u deze altijd kunt raadplegen.

Uw complete boekhouding voor een vaste lage prijs per maand.

?

Vaste Lage Prijs

24/7 Inzicht

}

Tijdbesparend

Elk pakket bestaat uit:

Verwerking administratie

De aangeleverde facturen worden binnen 24 uur verwerkt, zo blijft uw administratie up 2 date.

24/7 inzicht in uw administratie

Altijd en overal inzicht in uw administratie door uw eigen web domein (online omgeving) van Yuki.

App

Foto maken van (kassa)bonnen en rechtstreeks geupload in uw administratie.

Bankkoppeling

Er wordt door ons een koppeling gemaakt met uw zakelijke rekening.

Btw-aangifte per kwartaal

De btw aangifte wordt voor u verzorgd.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, zo heeft u de zekerheid dat alle aftrekposten worden benut.

Opstellen jaarstukken

De jaarstukken van uw onderneming worden door ons opgesteld.

t

Beantwoorden van uw vragen

Al uw vragen over uw administratie kunt u stellen via telefoon, e-mail, what’s app of kom langs bij ons op kantoor.

ZZP-administratiebureau: uw online administratiekantoor voor eenmanszaak

ZZP-administratiebureau is uw online administratiekantoor. Wij helpen bij de btw-aangifte en inkomstenbelasting. Via onze app en software heeft u 24/7 inzicht in uw eigen administratie. Binnen uw eigen domein op het internet en via de app krijgt u toegang tot een financieel dashboard. Hier zijn de financiële cijfers te zien van uw eenmanszaak met inkoopfacturen, verkoopfacturen en andere financiële cijfers. Om het voor uw eenmanszaak nog makkelijker te maken kunt u facturen aanleveren door een foto te maken met de mobiele app. Op deze manier bespaart u veel tijd en worden al uw facturen heel eenvoudig en snel meegenomen in de boekhouding.

 

Het boekhoudpakket voor uw eenmanszaak

Bij ZZP-administratiebureau werken wij met een abonnementsvorm. U betaalt een vast bedrag per maand. U komt dus niet voor onverwachtse kosten te staan. We hebben 3 boekhoudpakketten.

Elk boekhoudpakket bestaat uit:

  • Administratie verwerken: Alle facturen worden zo snel mogelijk verwerkt en vinden altijd binnen 24 uur plaats.
  • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Inzicht in uw boekhouding in uw eigen web domein of via de mobiele app.
  • Toegang tot de app: Via de app kunt u foto’s maken van uw bonnetjes. Scannen, uploaden en ZZP Administratiebureau doet de rest.
  • Btw-aangifte per kwartaal: Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.
  • Opstellen jaarstukken: Wij stellen voor u de jaarstukken op van uw eenmanszaak.

 

ZZP Administratiebureau biedt 3 verschillende boekhoudpakketten aan met elk zijn eigen vaste kosten per maand. Het verschil tussen de pakketten heeft te maken met hoeveel facturen uw eenmanszaak gemiddeld aanlevert per jaar. ZZP administratiebureau doet uw complete boekhouding voor een vaste lage prijs per maand. Bekijk hier al onze tarieven!

 

De voordelen van ZZP administratiekantoor

ZZP administratiekantoor is een boekhouder, met een hoofdkantoor in Nunspeet. Wij ontzorgen ondernemers bij het verwerken van de administratie. Dit verzorgen we voor ZZP’ers, eenmanszaken, Vof’s en BV’s. Wij staan voor een goede relatie en het nakomen van onze afspraken.

De voordelen van ZZP Administratiekantoor:

 • Vaste lage prijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw online administratie. ZZP Administratiebureau doet uw boekhouding van A tot Z. Wij helpen bij het het verzorgen van de aangiftes btw en inkomstenbelasting tot aan het opstellen van uw jaarstukken. Ook het onlineboekhoudpakket Yuki zit bij de prijs in.
 • 24/7 inzicht in uw boekhouding: U krijgt een eigen web domein en een mobiele app van Yuki, zodat u altijd inzag heeft in de administratie van uw eenmanszaak. De aangeleverde facturen worden binnen 24 uur verwerkt en de administratie is dus bijna altijd up-to-date.
 • Tijdbesparend: Facturen kunnen eenvoudig en snel worden verwerkt via een foto in de app en ZZP Administratiebureau gaat voor u aan de slag. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw administratie

 

ZZP administratiebureau, al vanaf € 48,50 per maand.

Bent u op zoek naar een online administratiebureau voor uw eenmanszaak? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in