0341-795331

Administratiekantoor voor BV

ZZP Administratiebureau is een online administratiekantoor dat BV’s helpt met hun administratie. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de administratie van uw BV. De boekhouding van uw bv kan soms een grote klus zijn. Dit kost tijd die u liever elders aan besteed en vaak kan de administratie efficiënter verlopen met de juiste tools en kennis. Bij ZZP administratiebureau beschikken wij over software en een mobiele app om de administratie van uw bv op peil te houden. Dit doen wij voor een vaste lage prijs per maand, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw complete boekhouding voor een vaste lage prijs per maand.

?

Vaste Lage Prijs

24/7 Inzicht

}

Tijdbesparend

Elk pakket bestaat uit:

Verwerking administratie

De aangeleverde facturen worden binnen 24 uur verwerkt, zo blijft uw administratie up 2 date.

24/7 inzicht in uw administratie

Altijd en overal inzicht in uw administratie door uw eigen web domein (online omgeving) van Yuki.

App

Foto maken van (kassa)bonnen en rechtstreeks geupload in uw administratie.

Bankkoppeling

Er wordt door ons een koppeling gemaakt met uw zakelijke rekening.

Btw-aangifte per kwartaal

De btw aangifte wordt voor u verzorgd.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, zo heeft u de zekerheid dat alle aftrekposten worden benut.

Opstellen jaarstukken

De jaarstukken van uw onderneming worden door ons opgesteld.

t

Beantwoorden van uw vragen

Al uw vragen over uw administratie kunt u stellen via telefoon, e-mail, what’s app of kom langs bij ons op kantoor.

ZZP administratiebureau: online boekhouden voor BV’s

ZZP administratiebureau is uw online bv boekhouding. Wij helpen bij de aangiftes btw en inkomstenbelasting. Wij hebben onze eigen app, waardoor u als klant 24/7 uw financiële cijfers online kunt inzien. In de app is een financieel dashboard te zien met inkoopfacturen, verkoopfacturen en andere financiële cijfers. Om de boekhouding nog sneller te laten verlopen en op peil te houden kunt u facturen aanleveren via een foto in de app. Ook kunt u daarnaast gebruik maken van e-mail, Scanner, Dropbox of Google Drive om uw facturen op te sturen. Eenmaal geüpload wordt de factuur binnen 24 uur verwerkt in de boekhouding.

 

Tarieven administratiekantoor

Bij ZZP administratiebureau werkt met vaste prijzen per maand. Op deze manier zijn er geen onverwachtse kosten voor. Wij hanteren 3 vaste boekhoudpakketten:

Elk boekhoudpakket bestaat uit:

  • Administratie verwerken: Facturatie binnen 24 uur verwerkt.
  • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Eigen Yuki web domein en app.
  • Toegang tot de app: Foto maken, uploaden en klaarrr…
  • Btw-aangifte per kwartaal: Geen zorgen meer over op tijd de aangifte doen.
  • Opstellen jaarstukken: Jaaroverzicht van uw onderneming in kaart.
  • Snelle service: Snelle antwoord op uw vragen via telefoon, e-mail of whatsapp!

ZZP Administratiebureau biedt 3 verschillende boekhoudpakketten aan met elk zijn eigen vaste kosten per maand. Het verschil tussen de pakketten heeft te maken met hoeveel facturen uw bv er worden aangeleverd per jaar. ZZP administratiebureau doet uw complete boekhouding van A tot Z voor een vaste lage prijs per maand. Bekijk hier al onze tarieven!

 

De voordelen van ZZP administratiekantoor?

ZZP administratiekantoor is een bv administratiekantoor, met een kantoor in Nunspeet. Wij bieden hulp aan bedrijven bij het verwerken van de administratie. Dit verzorgen we voor ZZP’ers, eenmanszaken, Vof’s en BV’s. Wij staan voor een goede relatie en het nakomen van onze afspraken.

De voordelen van ZZP Administratiekantoor:

  • Vaste lage prijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw online administratie zonder verrassingen of onverwachte kosten. ZZP Administratiebureau is uw boekhouder en verzorgt de complete administratie van uw B.V. Wij helpen bij het het verzorgen van de aangiftes btw en inkomstenbelasting tot aan het opstellen van uw jaaroverzicht met een balans en een winst -en verliesrekening. Het online boekhoudpakket Yuki is inbegrepen in de prijs en kost dus niks extra.
  • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Via ZZP Administratiebureau krijgt u toegang tot een eigen web domein en een mobiele app van Yuki, waarin al uw boekhouding wordt verwerkt. U levert de facturen aan en deze worden binnen 24 uur verwerkt. Op deze manier blijft de administratie altijd actueel en wordt de administratie altijd bijgehouden.
  • Tijdbesparend: Heeft u documenten die aangeleverd moeten worden voor de administratie zoals bonnetjes of afschriften? Maak er een foto van in de app en we verwerken dit binnen 24 uur. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie en bespaart u veel tijd. Wij zijn er om u te ontzorgen.

 

Zzp administratiebureau, uw online boekhouder met de juiste tools en kennis.

Bent u op zoek naar een online administratiebureau voor uw bv? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. U kunt altijd langskomen op ons hoofdkantoor in Nunspeet voor vragen of een kop koffie!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in