0341-795331

Administratiekantoor voor MKB

ZZP administratiebureau is dé specialist in de administratie voor MKB’ers. Het bijhouden en op orde krijgen van uw administratie kan soms een hele klus zijn en een tijdrovend. ZZP administratiebureau kan u helpen om uw administratie eenvoudig, duidelijk en op orde te krijgen. Wij helpen u met uw inkomstenbelasting en aangifte BTW. Zo bieden wij doormiddel van onze app en software de mogelijkheid om eenvoudig uw boekhouding in te scannen doormiddel van uw camera op uw smartphone. Als uw cijfers kunt u overzichtelijk 24/7 inzien in uw eigen dashboard via onze app. Naast de tools staan wij ook voor u klaar voor al uw administratieve vragen. 

Uw complete boekhouding voor een vaste lage prijs per maand.

?

Vaste Lage Prijs

24/7 Inzicht

}

Tijdbesparend

Elk pakket bestaat uit:

Verwerking administratie

De aangeleverde facturen worden binnen 24 uur verwerkt, zo blijft uw administratie up 2 date.

24/7 inzicht in uw administratie

Altijd en overal inzicht in uw administratie door uw eigen web domein (online omgeving) van Yuki.

App

Foto maken van (kassa)bonnen en rechtstreeks geupload in uw administratie.

Bankkoppeling

Er wordt door ons een koppeling gemaakt met uw zakelijke rekening.

Btw-aangifte per kwartaal

De btw aangifte wordt voor u verzorgd.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, zo heeft u de zekerheid dat alle aftrekposten worden benut.

Opstellen jaarstukken

De jaarstukken van uw onderneming worden door ons opgesteld.

t

Beantwoorden van uw vragen

Al uw vragen over uw administratie kunt u stellen via telefoon, e-mail, what’s app of kom langs bij ons op kantoor.

MKB administratie eenvoudig en overzichtelijk geregeld.

Onze boekhouders staan voor u klaar voor al uw administratieve vragen. Als administratiekantoor voor de MKB zorgen we ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan uw business en minder tijd aan uw administratie. ZZP Administratiebureau helpt u met de complete administratie. Zo helpen wij u met uw btw-aangifte en inkomstenbelasting, maar ook salarisadministratie. Uw verkoopfacturen en inkoopfacturen kunt eenvoudig scannen doormiddel van onze eigen app. In de app heeft 24/7 inzicht in uw financiële cijfers. 

 

Verschillende MKB administratie pakketten die passen bij uw wensen

Bij ZZP administratiebureau betaalt u een vast bedrag per maand. Op deze manier komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. ZZP administratiebureau hanteert 3 verschillende pakketten voor het verwerken van de boekhouding van uw vof:

Elk boekhoudpakket bestaat uit:

  • Verwerken van de administratie: Facturen worden binnen 24 uur verwerkt. Alle facturen worden zo snel mogelijk verwerkt en vinden altijd binnen 24 uur plaats.
  • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Inzicht in uw administratie via uw eigen Yuki web domein of de mobiele app.
  • Toegang tot de app: Eenvoudig facturen opsturen via de app. Scannen, uploaden en binnen 24 uur verwerkt.
  • Btw-aangifte per kwartaal: Altijd op tijd uw aangifte.
  • Opstellen jaarstukken: Ontvang jaarlijks de jaarcijfers van uw vof.
  • Snelle service: Antwoord op al uw vragen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

 

ZZP Administratiebureau biedt 3 verschillende boekhoudpakketten aan met elk zijn eigen vaste kosten per maand. Het verschil tussen de pakketten heeft te maken met hoeveel facturen uw bv er worden aangeleverd per jaar. ZZP administratiebureau doet uw complete boekhouding van A tot Z voor een vaste lage prijs per maand. Bekijk hier al onze tarieven!

 

De voordelen van ZZP administratiekantoor voor uw administratie?

ZZP administratiekantoor is een boekhoudkantoor, gevestigd in Nunspeet. Wij ondersteunen ondernemers met het verwerken van de boekhouding. Dit verzorgen we voor ZZP’ers, eenmanszaken, Vof’s en BV’s. Wij staan voor een goede relatie en het nakomen van onze afspraken.

 • Wij hebben altijd een vaste lage prijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw online boekhouding. Geen verrassingen of onverwachtse kosten. Wij verwerken de administratie, verzorgen de btw-aangifte, inkomstenbelasting en onderhouden uw complete boekhouding. De prijs is inclusief toegang tot uw eigen web domein en mobiele app van Yuki, zodat u altijd inzicht heeft van de administratie van uw vof.
 • 24/7 inzicht in uw boekhouding: Wij werken met software van Yuki. Als uw eenmaal met ons in zee gaat, krijgt u een eigen web domein en toegang tot de mobiele app van Yuki, zodat u altijd uw boekhouding bij de hand heeft. De administratie van uw facturen vindt altijd binnen 24 uur plaats en is daarom altijd actueel.

 • Tijdbesparend: Via de app levert u heel simpel al uw bonnetjes aan. Op deze manier bent u veel minder tijd kwijt aan het verwerken van de administratie van uw vof.

 

Zzp administratiebureau, uw online vof boekhouder

Bent u benieuwd wat zzp administratiebureau voor uw vof kan betekenen? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in